söndag 11 augusti 2019

Söndag 11 augusti 2019. Intet nytt under solen!

En  del dagar bara försvinner.  Inte gick jag ut och ingen människa har jag sett!
Sådana dagar hinner man tänka bakåt och framåt.

Många minnen ramlar på. Min mamma sa ofta :"Det är inte roligt att bli gammal!"
Däri hade hon rätt! Fast om det inte vore det där med syn och hörsel så är det inte så dumt ändå! Tänk så många tankar man hinner tänka!

Om ett barnbarn ringer och pratar lite och samma barnbarn efter en stund skickar SMS med frågan:" "Mormor mår du verkligen bra? Du lät inte så glad som du brukar," så är det klart att man blir tacksam för ett sådant SMS!
Blir glad för denna  omsorg. "Fortsätt med denna lyhördhet", tänker jag!  Eftersom jag känt detta barnbarn sedan han var två dagar gammal torde jag mig veta att de där generna, eller vad det nu är, intresset för hur medmänniskan mår, kommer att som Zebrans ränder aldrig att försvinna!
Sådana människor behövs !!!

Uppsatsen om hur det är att bli gammal har jag ej börjat på ännu så jag har en del att göra!
Tidigt i morgon kommer Kerstin och Ulla! Jag har  kallelse att infinna mig på Vårdcentralen för  provtagning. Jag besökte ju diverse mottagningar efter remisser jag fick vid förra besöket så det har kanske med det att göra.

Gud är så god varje dag och jag lever tillsammans med honom och vi trivs bra ihop Gud och jag!. Vilken förmån.
I dag på Radiogudstjänsten talade Sebastian Stakset. Underbart att lyssna till hans glada budskap om vad Jesus kan göra när han får göra det han önskar i en människas liv!

Sov Gott! I dag har det regnat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar