torsdag 2 juli 2020

Torsdag 2 juli 2020. Alla dagar är inte lika !

När jag börjar gnälla och tappa modet och tillåter mig att känna mig ledsen och håglös då borde jag inte skriva på datorn. Nej då borde jag skriva i en bok i stället.

Jag ska någonstans ha de nya oskrivna böcker, som är avsedda för dagboksskrivning! Det där som jag har "för mig själv" !

Att flytta från stort till litet och dessutom inte själv vara med vid  samtliga små "flyttar" är ej att rekommendera. Att dessutom flytta en del av hemmet till den LILLA bostaden och det övriga finns kvar i den stora, många mil bort.

I kväll ringde Elsemarie och uppmuntrade med Bibelord, som jag tidigare använt för att få henne att se Guds möjligheter i   stället för att se på våra svårigheter.
Guds Ord håller att lita på. ALLTID!  Det har vi i vår familj fått se så många gånger under årens lopp så  det är lättare att tro än att tvivla

Att min syn blivit sämre och att jag ej får gå till optiker under Coronatidens framfart gör att jag just nu väljer att avsluta mitt skrivande för i dag. Jag har nära till både tandborste och säng och säger GodNatt till er alla!  Något har hänt med vissa  FBkontakter och inte får någon av  mina experter, som finns i min familj komma hit och "kolla läget", som det heter!

Elsemarie fyllde på min tinande tålamodsreserv när hon för en stund sedan via telefon  gav mig lite   framtidstro genom att påminna om alla gånger jag fått se hur Gud gjort " det omöjliga" möjligt!
SOV GOTT alla mina kära vänner! Gud är god!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar