tisdag 13 maj 2014

Tisdag 13 maj 2014. Trött dag . Kortisblogg.

"Isak kommer inte i dag", meddelades på morgonen. Jag började dagen med att läsa tidningen och somna. Igen! Telefonsamtal med bibelläsning föregick detta.

Fick besök av Ulla, som hjälpte mig med det som hakade upp sig på datorn i går kväll. Hon skrev ut bloggar, daterade från den allra första. Vi hann med ganska många och i morgon kan jag själv fortsätta när nu allt fungerar.

I kväll ringde det på dörren och en s.k."tilltufsad" stod där och undrade om jag hade en flaska saft att ge henne. Så klart jag hade!
Jag bjöd henne att komma in för en kopp kaffe. Hon spelade lite på pianot för mig innan vi fikade.
Hon hade ont i ryggen och vi bad tillsammans för detta och för hennes välbefinnande. Hon har sin  Gudstro men har det svårt i saknaden efter sin sambo, som hastigt dog för några år sedan.
  Inte lång tid efter det att hennes far lika hastigt avlidit. Hon sörjer dem båda forttfarande.

Vi pratade om sorgen. Jag kände dem båda och saknar dem. Fadern och jag pratade ofta i telefon. Han hade haft ett tufft liv men blev i medelåldern kristen, en hängiven sådan och kom att tillhöra en församling i stan. Där fick han stöd och hjälp på många sätt. Han var en trogen Jesu lärjunge och spred budskapet om Jesus vidare till andra.

Eftersom jag inte mår så bra i kväll så skriver jag inte mer utan avslutar med dagens "Bibeicitat"på min dator. Jesu ord i Johannes 13:34 "Såsom jag har älskat er skall också ni älska varandra."  
Säger God Natt till er alla som läser bloggen på kvällen.
Päronträdet blommar rikligt i år. Duktig trädklipppare som lyckades hantera det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar