söndag 10 februari 2013

Växjöfärd 2013.


   Sådärja! Nu är jag här igen! Växjö ett par dagar.Fick åka med fam Hallqvist, som skulle fira tre födelsedagar hos Linn och Sebastian. Jag bodsde hos min syster men hann också med födelsedagsfesten , samt beskåda den lilla ulliga hundvalpen. Isak var glad att se den lille men valpens spring omkring honom var nog lite tröttande. Frank heter den lille krabaten, som snart får flytta med till en ny, fin lägenhet.

Min syster och jag hann med ett besök på "Erikshjälpen," där jag så klart hittade ett antal böcker, som vanligt.Min syster, som jobbat där som volontär i många år, träffade sina gamla arbetskamrater och fick säga adjö till dem, eftersom hon snart flyttar till Örebro.

Nu har jag packat upp, något som förvånar mig. Jag brukar vänta med det i flera dagar då jag tycker det är så tråkigt.Förmodligen är jag frisk nu. Känner mig så också, tack och lov!

Min syster Stina hade varit på besök i Växjö och lämnat flera av mammas dagböcker, som jag nu fick med mig hem. Det är en del ledtrådar jag får där när jag skriver på min blogg.

Är lite trött efter resan så i kväll får det räcka med detta. Återkommer i morgon. Önskar er alla en GodNatt och Sov Gott! I dag har det snöat igen. Jag gläds dock över att dagarna blir allt längre, men  väntar på att solen ska titta fram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar