lördag 18 januari 2020

Lördag 18 januari 2020, What a day!

En del dagar vill man helst placera inom parentes för att gömma dem för gott eller för att ha möjligheten att ta en titt bakåt i tiden. "Om man VILL", som lilla Mattias sa när han var liten samtidigt som han hittade på nya saker som passade in i sammanhanget. Allt för att uppehålla mig så länge som möjligt så jag ej skulle få en chans att säga att vi skulle sova eftersom det inte ingick i hans behov eller planering!

I min senaste blogg skrev jag om det äldre par som bodde i Mellanhuset i min barndoms by..
Jag skrev att jag ej var klar med den berättelsen och att fortsättning skulle följa.

På grund av att den här dagen och jag inte riktigt gått i takt med varandra så kommer jag ej heller att skriva så mycket i kväll!

Pr telefon håller mina fantastiska barn koll på att jag äter av maten som de så omtänksamt köpt och placerat i frysen. I köket eller i stora frysskåpet i förrådet!!

De säger att även en åldrande människa behöver mat varje dag!

Jag skrev i går att berättelsen om min barndoms by och dess invånare skulle fortsätta.
När allt som fanns i Farbror Petterssons ägo var utburet på gården och fått nya ägare, vilket han  hela tiden iakttog från soffan där han satt i närheten av auktionsutroparen så var det dags för min vän att i en taxi föras till Misterhults Ålderdomshem!

Jag tror att jag satte på mig "skygglappar"  för att ej se när bilen med vår granne lämnade sin plats på verandasoffan! 
Jag fattade där och då ett beslut att jag alltid skulle besöka honom.
Ålderdomshemmet var inte något nytt för mig och mina syskon. Mor och far hade många gånger på cykel tagit mej och mina syskon med  sig när de skulle besöka Betta, August, mor Kristina och många fler. Från Figeholm  var det kanske knappt två mil att cykla och, som jag tidigare sagt. så var det ju alltid solsken på den tiden så det var ljuva minnen!

Föreståndarinnan delade på stora släta bullar och garnerade med smör och ost och bjöd oss på till kaffet! En liten tant gick omkring med en liten dockvagn med en docka i.
Vi barn tyckte det såg märkligt ut  men som vuxen tänker jag ofta på hur kloka de var inom personalen som lät henne få ha detta nöje, som för henne betydde så mycket för hennes välbefinnande. 

Jaa, detta var allt för dagen! "På Västfronten intet nytt" är ett uttryck vi minns sedan krigets dagar!

I ärlighetens namn ska sägas att jag ännu en dag  strosat omkring i morgonrock! I går var Inga här och fikade så då klädde jag mig. I dag har inget funkat!

Jo jag har fått meddelande om att Tvåbarnspappan , som opererades för hjärntumör i veckan nu får vara hemma hos sin fru och två små barn! Gud sviker aldrig och nu tackar vi Gud  och ber att Gud i fortsättningen ska hålla sin hand över den lilla familjen och att allt ska lända till Guds ära.

Nu väntar sängen! Sov Gott, mina vänner! Är så glad över att se att ni fortsätter att läsa för annars vore det ej roligt  att skriva! 

 

1 kommentar:

  1. Hej alla, jag heter Aisha Sadat, jag är gift i 20 år med min make och vi har två son, äldre en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket men det kom till en punkt när han engagerade sig i en relation med en kvinna som är hennes kollega. Jag föreställde mig det aldrig men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, hans sena kom från jobbet fick mig att tänka på saken, även på mitt 20-årsdag i mars håller jag mig borta från sex eftersom vi lovar att göra det på bröllopet jubileumsdag, 15 dagar före bröllopsdagen, medgav han att ja han hade sex med sin kollega.
    Han förde henne i min säng när jag var ute på jobbet, det betyder att mina känslor var helt värdelösa för honom, mitt mentala tillstånd är full av ångest, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan, den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och att hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig hitta ett bra stavaggregat, för det första trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen men jag måste prova förrän när jag kom över PROFET NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sitt ex och hjälpa till att fixa förhållandet och göra människor lyckliga i sin relation och några andra berättelser om andlig sjukdom.
    Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom sju dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara ett mirakel för mig, jag är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och att han nu är kär i mig som aldrig tidigare.
    Behöver du någon hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, hustru, pojkvän, flickvän, vinna lotterier, örtmedicin mot sjukdom, HIV, könssjukdomar, astma, artrit, könsbräcka, stroke eller någon slags sjukdom, andligt problem , Jobbfrämjande, tittare som läser mitt inlägg som behöver hjälp med alla livsutmaningar bör kontakta PROPHET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde det.

    E-post: nosaugotemple@gmail.com
    WhatsApp: +37258031247
    https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

    SvaraRadera